آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

طرز تهیه کیک یزدی قنادی ها


طرز تهیه کیک یزدی قنادی ها


Image result for ‫کیک یزدی‬‎

  
مواد لارم برای تهیه کیک یزدی خانگی


به منظور تهیه این کیک سنتی به یک ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر درج شده است، نیاز دارید.
مواد لازم
شکر 200 گرم
آرد سفید 225 گرم
تخم مرغ 4 عدد
روغن 150 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
شیر یک لیوان سرخالی

 

چند نکته:

  • به جای شیر از همین میزان ماست نیز می‌توان استفاده کرد.آرد سفید را پیش از استفاده الک کنید تا به پف کردن بهتر کیک کمک کند. 

طرز تهیه کیک یزدی خانگی


  1. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید.
  2. شکر را به تخم مرغ اضافه کنید.
  3. ظرفی حاوی تخم مرغ و شکر را در ظرف دیگری که حاوی آبگرم است، قرار دهید و بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مایه اندکی گرم گردد.
  4. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر را از آبگرم خارج کرده و بهم بزنید تا مایه حرارت خود را از دست بدهد و خنک شود.
  5. پس از آنکه مایه خنک شد، آرد را به آن اضافه کنید.
  6. جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل را به شیر اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید تا در شیر حل شوند.
  7. اکنون شیر را به مایه کیک اضافه کنید.
  8. در آخر کره‌ای را که به دمای محیط رسیده است، به سایر مواد اضافه کنید. اضافه کردن کره باعث لطیف شدن مایه کیک خواهد شد.
  9. در قالب مخصوص مافین یا کیک یزدی، کپسول‌های کاغذی قرار دهید.


    کیک یزدی خانگی
  10. سپس قالب را با مایه پر کنید به طوری که یک سوم از سطح آن خالی بماند.

    کیک یزدی خانگی
  11. کیک را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  12. پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا سرد شود، سپس کیک یزدی را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
تهیه کیک یزدی خانگی به همین سادگی است. این شیرینی سنتی، می‌تواند میان وعده‌ای بی نظیر باشد. این کیک به سادگی تهیه می‌شود و ظاهر برشته آن‌ها آنقدر زیبا است که به تزیین خاصی نیاز ندارد.  
 
چند نکته:
  • در پخت انواع کیک، به یاد داشته باشید که باید فر را از قبل گرم کنید.
  • بهتر است مواد اولیه را از قبل اندازه گیری کرده و آماده کنید تا هنگام درست کردن مایه بتوانید سرعت عمل داشته باشید.
  • اگر از کپسول کاغذی استفاده نمی‌کنید، حتما قالب را چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  • پیش از آنکه کیک‌ها خنک شوند، آن‌ها روی یکدیگر نچینید، زیرا گرمای موجود در آن‌ها باعث خمیر شدن بافت کیک می‌شود.
  • برای تشخیص اینکه کیک پخته شده است، بعد از اتمام مدت پخت یک خلال دندان یا چنگال را در کیک فرو کنید اگر چیزی از محتویات کیک به آن نچسبید، آماده است و می‌تواند قالب را از فر خارج نمایید.
 
همه ما در فاصله میان وعده‌های غذایی گرسنه می‌شویم، بنابراین نمی‌توان میان وعده را از برنامه غذایی روزانه حذف کرد. از طرف دیگر خوراکی‌های آماده‌ای که در بازار موجود هستند، چندان برای سلامتی مفید نیستند، بهتر است حتی الامکان سعی کنید خوراکی‌هایی را در منزل تهیه کنید. کیک یزدی خانگی یکی از میان وعده‌هایی است که چند روز ماندگاری دارد و می‌توان آن را همراه با چایی، قهوه یا شیر به عنوان یک میان وعده لذیذ میل کرد. این کیک‌ها همراه با یک لیوان شیر یا شیر کاکائو می‌توانند به عنوان یک صبحانه لذیذ نیز سرو شوند.


طرز تهیه کیک یزدی قنادی,طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه,طرز تهیه کیک یزدی بدون فر,طرز تهیه کیک یزدی اصل,طرز تهیه کیک یزدی در توستر,طرز تهیه کیک یزدی اصل یزد,طرز تهیه کیک یزدی با ماست,طرز تهیه کیک یزدی قنادی ها,,کیک یزدی خوشمزه,کیک یزدی رزا منتظمی,کیک یزدی قنادی,کیک یزدی خانگی,کیک یزدی خانم گلاور,کیک یزدی اصیل,کیک یزدی با ماست,کیک یزدی بابا رحیمی