آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

علت پف نکردن کیک

علت پف نکردن کیک

علت پف نکردن کیک در کیک پز برقی نی نی سایت علت پف نکردن کیک قابلمه ای علت پف نکردن کیک با پودر آماده علت پف نکردن کیک در تنور گازی علت پف نشدن کیک علت پف نکردن کیک یزدی نی نی سایت فوت و فن پف کیک کیک پوک و ترد جوش شیرین برای پف کیک چرا کیک یک طرفه پف میکند پودر برای پف کیک چه موادی باعث پف کیک میشود

علت پف نکردن کیک خانگی + فوت و فن پف کیک در قابلمه و توستر موضوع یکی از مطالب ماست. در این مطلب با شما درباره فوت و فن پف کیک صحبت کرده ایم. امیدواریم که مفید واقع شده و مورد استفاده قرار بگیرد.

فوت و فن پف کیک

ترکیب مواد مطابق با دستور کیک

همانطور که می دانید باید در ۹۰ درصد موارد در هنگام درست کردن مایه کیک، ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن به خوبی مخلوط کنید سپس بقیه مواد را به ترتیب به این مخلوط بیافزایید. اگر مراحل پخت کیک را مطابق میل خودتان انجام بدهید نتیجه خوبی در انتظار شما نخواهد بود و کیک شما پف نمی کند. حتما همه مراحل را مطابق با دستور کیک انجام بدهید.


الک آرد به شیوه مخصوص

یکی از دلایل بافت نامناسب کیک شما، تنبلی در الک کردن ۳ مرتبه ای آرد است. اگر دوست دارید کیک تان حسابی پف کرده و بافت بی نظیری داشته باشد تنبلی را کنار گذاشته و حتما آردتان را به همراه بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید.

نقش تخم مرغ در پف کردن کیک

تخم مرغ نقش بسیار مهمی در پف کردن کیک شما دارد. برای پخت یک کیک ایده آل، همه مواد کیک الخصوص تخم مرغ بهتر است تا همدمای محیط باشند. زمانی که تخم مرغ را به شکر اضافه کردید آن را چند دقیقه با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید زیرا این بخش کار تاثیر مستقیمی بر روی بافت و پف کیک دارد. اگر می توانید وقت بیشتری برای پخت کیک بگذارید، سفیده و زرده را جدا کنید. سفیده را به شکل جداگانه با نصف مقدار شکر دستور آنقدر هم بزنید تا خودش را بگیرد و در صورت برعکس کردن ظرف، از آن نریزد سپس آن را درون یخچال بگذارید. زرده را با وانیل و بقیه شکر هم بزنید و در ادامه شیر و روغن را هم اضافه کنید. در این مرحله آرد را هم کم کم اضافه کنید. در پایان سفیده را آرام آرام به مایه کیک اضافه کرده و با استفاده از لیسک به یک جهت مخلوط کنید تا پفش نخوابد. مایه کیک شما آماده است و باید آن را به آرامی درون قالب مورد نظرتان بریزید.

استفاده از قالب نامناسب

یکی از نکات مهم درباره پخت کیک، اندازه قالب است. شما باید قالبی را انتخاب کنید که مایه کیکتان حدود ۱/۳ یا ۲/۳ از آن را پر کند. استفاده از قالب بزرگ یا خیلی کوچک یکی دیگر از دلایل پف نکردن کیک است. جدولی وجود دارد که اندازه قالب و مقدار مواد کیک در آن مشخص شده و شما می توانید با یک سرچ ساده قالب متناسب با مواد کیک تان را پیدا کنید.

باز کردن درب فر ممنوع

ممکن است شما همه مراحل آماده کردن کیک را به درستی انجام بدهید اما عجله برای باز کردن درب فر همه زحمات شما را به باد بدهد. به شما توصیه می کنیم بعد از گذاشتن کیک درون فر، حداقل ۳۰ دقیقه صبر کنید تا در فرآیند پف کردن کیک مشکلی ایجاد نشود. اگر شما قبل از ۳۰ دقیقه درب فر را باز کنید کیک تان دیگر پف نخواهد کرد. بهترین زمان برای باز کردن درب فر، زمانی ست که بوی خوش کیک سرتاسر خانه را فرا گرفته و به شما یادآوری می کند که پخته شده است.


نقش بیکینگ پودر در پف نکردن کیک

همانطور که می دانید بیکینگ پودر یکی از عوامل اصلی در پف کردن کیک است و نقش بسیار مهمی در این مقوله دارد. اگر بیکینگ پودر شما کهنه یا خراب باشد، کیک هم پف نخواهد کرد پس بعد از خرید بیکینگ پودر آن را تست کنید. برای این منظور کاسه ای را پر از آب جوش کرده و یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر درون آن بریزید. ۱۰ دقیقه بعد آب جوش را بررسی کنید اگر در حال حباب زدن بود بیکینگ پودر فعال و اگر تغییری نکرده بود بیکینگ پودر غیرفعال است. اگر ماست در مواد اولیه کیک شما وجود دارد، بیکینگ پودر را به جای اضافه کردن آرد به ماست تان بیافزایید.

سرعت عمل بالا

شما باید تمام مراحل آماده کردن مایه کیک را پشت سر هم و بدون فاصله انداختن زیاد انجام بدهید. اگر مایه کیک تان را در اواسط کار رها کرده و مشغول کار دیگری بشوید، کیک شما ایده آل نخواهد بود و بافت آن اسفنجی نمی شود.

گرم کردن درون فر

حتما این جمله را بارها شنیده اید که باید ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن کیک، فر را روشن کرده و بر روی دمای مورد نظر تنظیم کنید. برای شروع فرآیند پف کیک، باید درون فر گرم قرار بگیرد، به همین خاطر اگر دمای فر پایین و درونش سرد باشد کیک شما پف نخواهد کرد.

چرا کیک یک طرفه پف میکند

اگر گرما و حرارت در تمام بخش های فر به شکل یکنواخت پخش نشده و حرارت یک قسمت از حرارت قسمت دیگر فر بیشتر باشد، کیک شما به شکل یک طرفه پف می کند و ظاهرش خراب می شود.

علت پف نکردن کیک در کیک پز برقی نی نی سایت علت پف نکردن کیک قابلمه ای علت پف نکردن کیک با پودر آماده علت پف نکردن کیک در تنور گازی علت پف نشدن کیک علت پف نکردن کیک یزدی نی نی سایت فوت و فن پف کیک کیک پوک و ترد جوش شیرین برای پف کیک چرا کیک یک طرفه پف میکند پودر برای پف کیک چه موادی باعث پف کیک میشود