آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی


طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی


خمیر پیتزا , khamir pitza , نان پیتزا , طرز تهیه خمیر پیتزا , دستور خمیر پیتزا , oldv djch

 

 

خمیر پیتزا یک نوع نان کوچک است که پایه اصلی تمامی پیتزاهای مختلف است. این خمیر را می توانید به صورت آماده هم تهیه کنید. البته خمیر پیتزای آماده با اندازه مشخص وجود دارد اما در صورتی که خودتان این خمیر را آماده کنید مطمئنا هم طعم بهتری خواهد داشت هم اینکه به هر شکل و سایزی که دوست داشته باشید می توانید خمیر را شکل دهید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ پیتزا خمیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خمیر پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم خمیر پیتزا
آرد سفید۳ لیوان
پودر خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
نمک¼ قاشق چایخوری


دستور و طرز تهیه


ابتدا باید خمیر مایه را تهیه کنیم. برای این منظور پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم و برای ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید. حالا آرد را یک تا دو بار الک می کنیم تا کاملا صاف شود.

وسط آرد را باز می کنیم و خمیر مایه را به همراه نمک و روغن زیتون به وسط آرد اضافه می کنیم. کم کم از کنار آرد شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم و پس از اینکه خمیر شکل گرفت باید به خوبی آنرا ورز دهیم. سپس روی یک سطح صاف کمی آرد می ریزیم و خمیر را رویش قرار می دهیم.

خمیر را به خوبی ورز می دهیم و چند بار آن را از هم باز می کنیم و مجدد جمعش می کنیم. پس از اینکه خمیر را خوب ورز دادیم داخل یک قابلمه کوچک را چرب می کنیم و خمیر را داخلش می گذاریم. یک پارچه تمیز روی خمیر می اندازیم و خمیر را در جای گرمی ( داخل مایکروفر ، کنار شوفاژ یا بخاری ) قرار می دهیم تا استراحت کند.

حدود ۱ تا ۲ ساعت زمان نیاز است تا خمیر استراحت کند و حجمش زیاد شود. پس از استراحت حجم خمیر تقریبا دو برابر می شود. پس از اینکه خمیر آماده شد مقداری آرد روی سطح کار می ریزیم تا خمیر نچسبد ، سپس خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

حالا مجددا هر قسمت را دوباره کمی ورز می دهیم. ظرف های پیتزا را با روغن کمی چرب می کنیم و خمیر ها را در ظرف ها پهن می کنیم و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر ها کمی بالا بیایند. فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن می کنیم.

یک ظرف آب داخل فر قرار می دهیم. هر زمان آب داخل ظرف شروع به بخار کردن در فر کرد ظرف های خمیر پیتزا را داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا پخت اولیه خمیر پیتزا انجام شود.

پس از اینکه پخت اولیه نان پیتزا انجام شد می توانید نان ها را فریز کنید و در دفعات بعدی هم استفاده نمایید. در صورتی که می خواهید پیتزا بپزید ، مواد پیتزا را روی نان ها بریزید و مجدد ظرف ها را داخل فر قرار دهید تا پنیر روی پیتزاها طلایی شود سپس از فر خارج نمایید و سرو نمایید.

نکات تهیه خمیر پیتزا


خشک شدن خمیر پیتزا


خیلی اوقات دیده می شود که نان پیتزای تهیه شده بعد از پخت اولیه خشک می شود و قابل استفاده نیست. برای رفع این مشکل همانطور که در دستور بالا هم توضیح دادیم یک ظرف آب در حال بخار در فر قرار بگیرد تا باعث رطوبت شود و از خشک شدن نان ها جلوگیری کند.


طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر,طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای,طرز تهیه خمیر پیتزا تصویری,طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی,طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی,طرز تهیه خمیر پیتزا پیراشکی,طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر خشک,طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر بدون مخمر,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست و بکینگ پودر,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست,طرز تهیه خمیر پیتزا با جوش شیرین,طرز تهیه ی خمیر پیتزا با شیر