تخم مرغ در هر شکل و فرمی یکی از بهترین گزینهها برای صبحانه بشمار می رود از عسلی گرفته تا نیمرو، املت، خاگینه و غیره.
همه از فواید بسیار زیاد تخممرغ به خوبی آگاه هستیم. سفیده و زرده تخم مرغ هر دو حاوی مواد معدنی و پروتئین و سرشار از مواد مغذی هستند. زرده آن همچنین دارای کلسترول و اسیدهای چرب مفید است.
در باور ما ایرانی ها، تخم مرغ نشانه ی باروری، رشد و زایش خوبی هاست و به همین خاطر، سر سفره هفت سین به عنوان سمبل شکوفایی و نمو در سال جدید از آن استفاده می شود.
اما فارغ از این مسایل، تخممرغ منبع غنی و ارزان قیمت پروتئین محسوب می شود. تقریبا نیمی از پروتئین این ماده خوراکی در سفیده آن قرار دارد. همچنین ویتامین B2 و چربی و کلسترول (کمتر از زرده)، سلنیوم، ویتامین D ،B6 ،B12 و مواد معدنی همانند زینک، آهن و مس هم در این بخش وجود دارد.
به همین خاطر به عنوان یکی از عناصر اصلی و همیشگی میزهای صبحانه در سراسر جهان بشمار میرود.
اگر دوست دارید بدانید در گوشه و کنار دنیا چگونه تخم مرغ را برای صبحانه سرو میکنند در ادامه همراهمان باشید.
طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات
طرز درست کردن پای گوجه فرنگی
طرز درست کردن فرنی خرما مخصوص افطار
خاگینه نان تست
نحوه درست کردن نوشیدنی کاراملی
طرز پخت قارچ سوخاری
طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو؛ یک افطاری آبرومندانه
طرز درست کردن سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار
طرز تهیه خوراک مجارستانی؛ غذایی کامل و سرشار از پروتئین
طرز تهیه کوکوی جوانه ماش
طرز پخت کوکوی چیپس
اگر شما هم نام خورش کنگر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید