ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه کوکوی جوانه ماش
مواد لازم برای کوکوی جوانه ماش ( 5-4 نفر) :
جوانه ماش | 250 گرم |
هویج رنده شده | 400 گرم |
ماست چکیده پاستوریزه | 120 گرم |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
بلغور گندم | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع سرخ کردنی | 6-5 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش تهیه کوکوی جوانه ماش :
بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.
در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.