ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش آلو اسفناج را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی
اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.
گوشت گوسفند :♦: نیم کیلو
اسفناج :♦: یک کیلو
آلو برقانی :♦: 150 گرم
پیاز سرخ شده :♦: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج :♦: به مقدار کافی
نمک و فلفل :♦: به مقدار کافی
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی
مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.
سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم .
اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .
آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی
اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.
اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و
باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.
چهارگروه از افراد بایستی از مصرف اسفناج خود داری کنند :
مبتلا یان به بیماری کبد
کسانی که درد مفاصل و روماتیسم دارند
کسانی که سنگ کلیه دارند
مبتلایان به ورم معده یا روده