آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

خورش آلو اسفناج سانازسانیا

خورش آلو اسفناج سانازسانیا


خورش آلو اسفناج , طرز تهیه خورش آلو اسفناج , آموزش خورش آلو اسفناج


اگر شما هم نام خورش آلو اسفناج را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

  

آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد.

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج :

گوشت گوسفند :♦: نیم کیلو

اسفناج :♦: یک کیلو

آلو برقانی :♦: 150 گرم

پیاز سرخ شده :♦: ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آب نارنج :♦: به مقدار کافی

نمک و فلفل :♦: به مقدار کافی

خورش آلو اسفناج , طرز تهیه خورش آلو اسفناج , آموزش خورش آلو اسفناج

آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج :

گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.

سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم .

اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .

خورش آلو اسفناج , طرز تهیه خورش آلو اسفناج , آموزش خورش آلو اسفناج

آموزش و طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.

بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و

باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.

نکته مهم در پختن اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.

چهارگروه از افراد بایستی از مصرف اسفناج خود داری کنند :

مبتلا یان به بیماری کبد

کسانی که درد مفاصل و روماتیسم دارند

 کسانی که سنگ کلیه دارند

 مبتلایان به ورم معده یا روده