ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش کلم بروکلی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش کلم بروکلی با گوشت قرمز
در صورتی که بخواهیم از تکه های گوشت خورشی استفاده کنیم، حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد، کلم بروکلی را به خورش اضافه کنیم.
گوشت :♦: ۴۰۰ گرم
کلم بروکلی :♦: ۴۰۰ گرم
لپه :♦: ۵/. پیمانه
گوجه فرنگی :♦: ۳ عدد
پیاز داغ :♦: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی :♦: به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه :♦: به مقدار لازم
آب لیمو :♦: نصف استکان
روغن :♦: برای سرخ کردن
آموزش و طرز تهیه خورش کلم بروکلی با گوشت قرمز
دقت کنید اگر کلم با آب و نمک پخته نشود در حین پخت وا می رود و له می شود.
گوشت را با یک پیاز کوچک و نمک و زرد چوبه بپزید و
لپه پخته شده و کلم بروکلی سرخ شده را به آن اضافه کنید.
۵ دقیقه مانده به آخر پخت گوجه فرنگی پوست کنده و
ریز شده و رب گوجه و پیاز داغ و آب لیمو را به خورشت اضافه کنید.
بهتر است مقداری گرد لیمو عمانی یا گرد غوره به خورش بیفزایید تا خوشمزه تر شود.
برخی افراد به این خورش اسفناج هم اضافه میکنند که اختیاری است.