ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش هلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه
معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود.
ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم.
خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.
هلو :♦: 5 عدد
ران مرغ :♦: 2 عدد
سینه مرغ :♦: 1 عدد
روغن :♦: 1 پیمانه
نمک :♦: به میزان لازم
پیاز ریز شده :♦: 1/2 پیمانه
آب لیموی تازه :♦: 4 قاشق سوپخوری
آرد :♦: 1 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده :♦: 1 قاشق سوپخوری
آلو بخارا بدون هسته :♦: 6-5 عدد
شکر :♦: 1 قاشق مرباخوری
آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه
تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید.
سپس با 2 قاشق سوپخوری روغن و 1/2 قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود.
تکههای مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید.
کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.
آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید.
آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد.
در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.
آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه
به جای هلو از کمپوت هلو هم میتوانید استفاده کنید و آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید.
در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید.
هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید.
هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند،
سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.
خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید.
وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.