آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

آشپزی و شیرینی پزی :)

نوشته های من

خورش هلو و مرغ

خورش هلو و مرغ


طرز تهیه خورش هلو , خورش هلو , روش درست کردن خورش هلو


اگر شما هم نام خورش هلو را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

   

آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه

معمولا از هلو برای درست کردن دسرها و کیک های تابستانی استفاده می شود.

ولی این بار با هلو یک خورش متفاوت آموزش داده ایم.

خورشی که فکرش را هم نمی توانید بکنید چقدر خوشمزه و هیجان انگیز است.

مواد لازم برای تهیه خورش هلو :

هلو :♦: 5 عدد

 ران مرغ :♦:  2 عدد

 سینه مرغ :♦:  1 عدد

 روغن :♦: 1 پیمانه

نمک :♦: به میزان لازم

پیاز ریز شده :♦: 1/2 پیمانه

آب لیموی تازه :♦: 4 قاشق سوپخوری

آرد :♦: 1 قاشق سوپخوری

زعفران حل شده :♦: 1 قاشق سوپخوری

آلو بخارا بدون هسته :♦: 6-5 عدد

شکر :♦: 1 قاشق مرباخوری

آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه


طرز تهیه خورش هلو , خورش هلو , روش درست کردن خورش هلو


طرز تهیه خورش هلو :

تکه های مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنید.

سپس با 2 قاشق سوپخوری روغن و 1/2 قاشق مرباخوری نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت داده تا طلایی شود.

تکه‌های مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهید.

کمی آب گرم اضافه کنید تا روی سطح مرغ را بگیرد و بگذارید بپزد.

آب لیموی تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنید.

آرد را در یک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنید، سپس آن را به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش کمی جا بیفتد.

در این زمان آلو بخاراها را بشویید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید، سپس به خورش اضافه کنید.


طرز تهیه خورش هلو , خورش هلو , روش درست کردن خورش هلو


آموزش و طرز تهیه خورش هلو بسیار خوشمزه

به جای هلو از کمپوت هلو هم می‌توانید استفاده کنید و  آب کمپوت هلو را برای پخت مرغ استفاده کنید.

در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنید. 

هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنید.

هلو های خرد شده را در یک تابه با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شوند،

سپس آنها را به خورش اضافه کنید تا پخته شوند ولی له نشوند.

خورش را بچشید و در صورت نیاز آب لیمو و شکر بیشتری اضافه کنید.

وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.