ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه خورش برگه زردآلو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش برگه زردآلو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه
به زبان فارسی کهن به «زردآلو» ، «شکرپاره»یا «قیسى» میگویندو در کردستان «مشمش» نامند و
خشک کرده آن را برگه زردآلو و برگه قیسى و خوبانى گویند.
برگه زردآلو :♦: دو پیمانه
کره :♦: 100 گرم
پیاز داغ :♦: 7 قاشق غذاخوری
گوشت پخته خورشتی :♦: 250 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم
آب :♦: 3 لیوان
زعفران :♦: به مقدار دلخواه
آموزش کامل و طرز تهیه خورش برگ زردآلو بی نظیر و خوشمزه
خورش برگ زرد آلو از خوشمزه ترین نوع خورش ها و مخصوص تابستان با مزه ملس می باشد.
برگههای زردآلو را 1 ساعت خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت میدهیم.
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و
با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.
این خورش خوشمزه به خاطر ترکیب آلو و زرشک و قیصی ملس هست و شما اگه شیرین دوست دارین شکر به آن اضافه کنید.
خواص برگه زردآلو
زردآلو یکی از میوه های خوبی است که ورزشکاران بعد از “ورزش” می توانند بخورند. به شرط آنکه بعد از خوردن، آب ننوشند. در زمستان می توانند از برگه زردآلو استفاده کنند و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.زردآلو بازکننده گرفتگی های مجاری عروق و نرم کنندة سفتی ها می باشد. 10 صبح و 5 عصر میل شود. زردآلو خاصیت آرام بخشی و نشاط آوری دارد؛ در ضمن خوردن آن به آنهایی که ناراحتی های قلبی دارند نیز توصیه می شود. زردآلو به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک، براى درد مفاصل و رماتیسم مفید است خیس شده آن را اگر شخصی که مبتلابه تب است میل کند و پشت سر آن آب گرم و عسل میل کند باعث قطع تب می شود. در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است.