ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و بتوانید از این مطلب حداکثر استفاده را ببرید
اگر شما هم نام خورش ماست را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید.خورش ماست بعد از خورش قیمه و خورش قرمه سبزی و خورش بادمجان و خورش کرفس و خورش بامیه محبوب ترین خورش ایرانی است
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
خورش ماست یکی از غذاهای اصیل و سنتی مردم اصفهان است.
مرغ :♦: 1 عدد
یا گوشت :♦: 0/5 کیلو
روغن :♦: 200 گرم
ادویه :♦: به مقدار کافی
فلفل :♦: به مقدار کافی
زرده تخم مرغ :♦: 8 عدد
زعفران :♦: 1 قاشق چایخوری
ماست :♦: 2 لیوان
نمک :♦: به مقدار کافی
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
این غذا خورش نامیده می شود اما در واقع به عنوان دسر و پیش غذا سرو می شود.
ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود .
مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید .
آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد
دستور پخت و طرز تهیه خورش ماست به سبک اصفهانی
خورش ماست طعمی شیرینی دارد و بسیار خوشمزه است.
خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید .
یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود .
شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید .
بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش سرد سرو می شود.این غذا مخصوص استان اصفهان است و بسیار پرطرفدار است در استان اصفهان.اگر به اصفهان سفر کردید حتما این غذا را امتحان کنید