ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت قیمه ای
لوبیا سبز به طور سخاوتمندانهای حاوی رنگدانهی آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است.
فلاوونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند.
گوشت قیمه شده :♦: 500 گرم
لوبیا سبز :♦: 600 گرم
گوجه فرنگی ریز :♦: ( گوجه فرنگی درشت ۴ عدد ) ۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی :♦: 3 عدد
آرد :♦: 1 قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن :♦: 2 قاشق غذا خوری
روغن حیوانی :♦: مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه :♦: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♦: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :♦: 1 الی 5/1 قاشق
پیاز درشت رنده شده :♦: 1 عدد
آموزش کامل و طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت قیمه ای
پژوهش ها نشان داده است که ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلولهای سرطانی سینه و روده ها را کاهش میدهد. یعنی زنده باد لوبیا سبز!
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید .
این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند .
آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و
در خورش یریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و
دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید وآنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید .
برای خوش طعم شدن غذا، هنگام سرخ کردن رب می توانید به آن یک قاشق آب لیمو و کمی آویشن و دارچین به آن اضافه کنید.
آموزش کامل و طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت قیمه ای
اگر گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و
آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید و
چند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته
و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست .