ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش مرغ هندی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش مرغ هندی به همراه روش درست کردن سس
مرغ :♦: 1 کیلو
پیاز :♦: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی :♦: 1 عدد
جعفری ریز شده :♦: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه :♦: 1 قاشق غذاخوری
ادویه هندی :♦: 2 قاشق غذاخوری
نمک :♦: کمی
روغن :♦: 2 قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه خورش مرغ هندی به همراه روش درست کردن سس
ماست :♦: 2 لیوان
پیاز :♦: 3 عدد
سیر :♦: 3 حبه
گشنیز ریز شده :♦: 1 قاشق غذاخوری
آب :♦: 1 فنجان
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را در روغن سرخ کرده سپس قطعات مرغ را به آن اضافه کرده به مدت 3 دقیقه آن را تفت دهید.
مواد لازم برای سس را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
سس بدست آمده را روی مرغ بریزید سپس در ظرف را گذاشته بگذارید مرغ با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بپزد.
آموزش و طرز تهیه خورش مرغ هندی به همراه روش درست کردن سس
در صورتی که در حین پختن آب آن تمام شده باشد به آن کمی آب جوش اضافه کنید.
گوجه فرنگی ریز شده به همراه جعفری را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد.
زردچوبه ، ادویه هندی و نمک را به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بگذارید مواد به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد.
خورش را با برنج سرو کنید.