ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش بادمجان را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بادمجان به روش رستورانی
مهمترین نکته در تهیه خورش بادمجان انتخاب صحیح بادمجان و بعد نحوه سرو آن است .
گوشت گوسفندی بدون استخوان :♦: 750 گرم
بادمجان قلمی :♦: 11-10 عدد
پیاز سرخ شده :♦: 3 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی متوسط :♦: 5-4 عدد
غوره بی دانه :♦: یک دوم فنجان
آبغوره :♦: یک دوم فنجان
رب گوجه فرنگی :♦: نصف فنجان
نمک و فلفل :♦: به قدر کافی
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بادمجان به روش رستورانی
بادمجان سرشار از آهن است و برای رفع کم خونی بسیار مفید است
گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته،
وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.
بعد از 20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کشیده شود.
بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان،
غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بادمجان به روش رستورانی
معمولا برای تهیه خورش بادمجان از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده میشود.
بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم.
آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم.
بادمجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم.
خورش بادمجان را با مرغ هم می توان درست کرد.
در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.