ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
اگر شما هم نام خورش قورمه سبزی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه خورش قورمه سبزی مخصوص
خوشمزه ترین قورمه سبزی دنیا
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان :♦: نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده :♦: 3 قاشق سوپخوری
روغن :♦: 250 گرم
لیمو عمانی :♦: 5 الی 6 عدد
لوبیا قرمز :♦: نصف لیوان
سبزی خورش :♦: 1 کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه :♦: به میزان لازم
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه خورش قورمه سبزی مخصوص
گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم .
زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.
پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)
را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .
بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.
آموزش تخصصی و کامل طرز تهیه خورش قورمه سبزی مخصوص
نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد .
میتوانیم مقدار 3/1 پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم .
خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.