طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ رستورانی
پیتزا یکی از محبوبترین فست فودها در جهان است. این
غذای لذیذ با طعمهای مختلفی تهیه میشود، در این میان پیتزاهایی نظیر
پیتزا گوشت، پیتزا سبزیجات، پیتزا مرغ و ... که در آنها از سوسیس و کالباس
استفاده نمیشود، سالمتر هستند و میتوان آنها را برای کودکان نیز تهیه
کرد.
به منظور تهیه پیتزا، ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. بنابراین ابتدا طرز تهیه خمیر پیتزا شرح داده می شود.
طرز تهیه خمیر پیتزا گوشت
به منظور تهیه حدود ۲۵۰ گرم خمیر که برای یک پیتزا کافی است، به دو ساعت و ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
مواد لازم |
شیر |
یک لیوان |
مایه خمیر |
یک قاشق سوپخوری |
روغن مایع یا روغن زیتون |
نصف لیوان |
آرد |
حدود 2 و نیم لیوان |
نمک |
یک قاشق چایخوری |
چند نکته:
دستور تهیه خمیر:
- مایه خمیر و نمک را در شیر حل کنید.
- روغن را به آن بیفزایید.
- آرد را به تدریج اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر به دست نچسبد و سفت
نباشد. از آنجا که میزان جذب آردها با یکدیگر متفاوت است، احتمال دارد به
میزان بیشتر یا کمتری از دو و نیم لیوان آرد نیاز داشته باشید.
- خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید.
- خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
- خمیر پیتزا را به مدت دو ساعت استراحت دهید.
برای تهیه این پیتزا از خمیر جادویی نیز میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا گوشت
به منظور تهیه یک پیتزا گوشت، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز است.
مواد لازم |
گوشت گوساله چرخ کرده |
100 الی 150گرم |
قارچ |
70 الی 100 گرم |
فلفل دلمه ای خرد شده |
نصف یک عدد |
پیاز |
یک عدد |
پنیر پیتزا |
150 الی 200 گرم |
سیر |
یک الی 2 حبه |
سس کچاپ، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن |
به میزان لازم |
شیوه طبخ:
- پیاز را درشت رنده بزنید.
- پیاز و گوشت را با مقداری روغن روی حرارت شعله اجاق گاز تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شده و تغییر رنگ دهد.
- سیر را رنده کنید و همراه با فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.
- مقداری آب به مایه گوشتی بیفزایید و اجازه دهید که گوشت کاملا بپزذ و آب آن تبخیر شود.
- سپس آویشن و نمک را اضافه کنید.
-
قارچ را خرد کنید و آب آن را بگیرید. برای این منظور قارچ
را بدون روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. اگر تمایل به اینکار ندارید،
باید آنقدر برشهای قارچ نازک باشند که در هنگام پخت آب نندازند، وگرنه
پیتزا گوشت بد طعم خواهد شد.
-
روی یک سطح مقداری آب بپاشید و خمیر را که دو ساعت استراحت
کرده است، به کمک وردنه روی سطح به صورت دایره باز کنید تا قطر آن نیم
سانتیمتر شود. البته بسته به شکل سینی فری که استفاده میکنید، میتوانید
خمیر را به شکل دلخواه درآورید.
- کف قالب را چرب کنید، آرد اضافی خمیر را با دست یا قلمو بردارید و خمیر را در قالب قرار دهید.
- مقداری سس کچاپ را در سطح خمیر پخش کنید. برای اینکار از قلمو یا پشت قاشق استفاده نمایید.
- سپس مقداری پنیر پیتزا بریزید.
- قارچ را اضافه کنید.
- گوشت را در سطح پیتزا پخش کنید.
- با مابقی پنیر پیتزا، سطح غذا را بپوشانید. در صورت نیاز مقدار بیشتری پنیر استفاده کنید.
-
فلفل دلمهای را نگینی یا حلقهای خرد کرده و روی پیتزا قرار دهید.
-
فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه در آن قرار دهید.
پیتزا آماده است، در صورت تمایل کمی سس گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و سرو کنید.
چند نکته:
طرز تهیه پیتزا گوشت,طرز تهیه پیتزا گوشت و
قارچ رستورانی,طرز تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده,طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
بدون فر,طرز تهیه پیتزا گوشت تکه ای,طرز تهیه پیتزا گوشت با خمیر آماده,طرز
تهیه پیتزا گوشت چرخ کرده و قارچ,طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در فر,طرز
تهیه پیتزا گوشت قارچ,طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ رستورانی,طرز تهیه پیتزا
گوشت چرخ کرده در فر,پیتزا گوشت چرخ کرده و سوسیس,پیتزا بدون گوشت چرخ
کرده,مواد پیتزا گوشت چرخ کرده,پیتزا گوشت و قارچ در مایکروفر,پیتزا گوشت و
قارچ ایتالیایی,پیتزا گوشت و قارچ خوشمزه,پیتزا گوشت و قارچ دو نفره,پیتزا
گوشت و قارچ مخصوص
شنبه 10 آذر 1397 ساعت 18:46