کاپ کیک پرتقالی بدون فر
کاپ کیک پرتقالی، بافتی نرم و اسفنجی دارد و طعم و عطر
پرتقالی آن ناشی از آب پرتقال و رنده پوست پرتقالی است که در آن به کار
میرود.
مواد لازم |
تخم مرغ |
1 عدد |
شکر |
3.5 قاشق غذاخوری |
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
رنده پوست پرتقال |
1 قاشق مرباخوری |
آب پرتقال |
3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع |
3 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر |
1 قاشق مرباخوری |
آرد |
5 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- ۱ عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده یکنواخت شوند.
- ۳.۵ قاشق غذاخوری شکر به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا دانههای شکر در آن کاملا حل شده و مخلوط حاصل کرم رنگ شود.
- وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
- ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال به مخلوط فوق اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده و هم بزنید تا مایهی یکنواختی به دست آید.
- آرد و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته و الک کنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم به مایهی تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شده و مایهی یکنواختی حاصل شود.
- سطح داخلی چهار عدد فنجان را چرب کنید و مایهی کاپ کیک را در آنها بریزید طوری که نیمی از ارتفاع آنها را پر کند.
- فنجانها را در قابلمه آب جوش قرار دهید طوریکه تا نیمی از ارتفاع آنها در آب جوش قرار گیرد.
- حرارت را کم کنید طوریکه آب داخل قابلمه ریزجوش بزند، سپس روی درب قابلمه دمی بگذارید و درب قابلمه را ببندید.
- ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کاپ کیکها بپزند، پس از این مدت حرارت را خاموش
کنید و اجازه دهید کاپ کیکها ۱۰ دقیقه دیگر در قابلمه با درب بسته استراحت
کنند.
نکته: میتوانید داخل فنجانها کپسول مخصوص کاپ کیک قرار دهید تا کاپ کیکها به راحتی از آن جدا شده و سرو آنها راحتتر باشد.
کاپ
کیک بدون فر برای 10 نفر,طرز تهیه کاپ کیک بدون فر ساده,طرز تهیه کاپ کیک
بدون فر برای 4 نفر,طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون فر,طرز تهیه کاپ کیک
شکلاتی بدون فر,طرز تهیه کاپ کیک فنجانی بدون فر,طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
ساده بدون فر,کاپ کیک پرتقالی بدون فر,کاپ کیک پرتقالی شف طیبه,کاپ کیک
پرتقالی آشپزخانه کوچک من,کاپ کیک پرتقالی هانی شف,کاپ کیک پرتقالی خانم
فرهنگ,کاپ کیک پرتقالی مامی سایت,کاپ کیک پرتقالی بهارسایت,کاپ کیک پرتقالی
آشنا,کاپ کیک پرتقالی در قابلمه
سهشنبه 6 آذر 1397 ساعت 01:36