سوپ کدو حلوایی با شیر
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی مجلسی
مواد لازم |
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده |
1 کیلوگرم |
روغن زیتون |
4 قاشق غذاخوری |
خامه |
150 میلی لیتر |
آب جوش |
500 میلی لیتر |
پیاز |
2 عدد |
سیر |
2 حبه |
عصاره سبزیجات |
2 عدد |
زیره سبز |
1/2 قاشق چایخوری |
زردچوبه در صورت نیاز |
1/4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پیاز را خرد کنید.
- روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیاز را به روغن اضافه کنید.
- پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود، ولی رنگ آن تغییر نکند.
- سر و ته کدو حلوایی را با چاقو بزنید.
- سپس آن را به دو نیم تقسیم کرده و تخمهای آن را با قاشق خارج کنید.
- پوست کدو حلوایی را با استفاده از یک چاقوی تیز بگیرید.
- کدو حلوایی را به شکل قطعات مکعبی هم اندازه برش بزنید.
- تکههای کدو حلوایی را به پیاز موجود در تابه اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند و کمی نرم شوند.
- زیره سبز و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید. اگر کدو
حلوایی نارنجی رنگ باشد نیازی به افزودن زردچوبه نیست، ولی در صورتی که کدو
حلوایی کم رنگ باشد برای بهتر شدن رنگ آن میتوانید از ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه استفاده کنید.
- حدود ۵ دقیقه دیگر به تفت دادن کدو و پیاز و ادویهها با هم ادامه دهید.
- سیر را خیلی ریز خرد کرده یا له کنید و به تابه اضافه کنید.
سپس ۵۰۰ میلی لیتر آب جوش در تابه بریزید و درب تابه را ببندید. اجازه دهید
کدو حدود ۳۰-۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین بپزد تا کاملا نرم شود و
در این فاصله گاهی سوپ را هم بزنید.
- حرارت را کم کرده، ۱۵۰ میلی لیتر خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید تا سوپ ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید.
- با استفاده از یک گوشت کوب، سوپ را به صورت پوره درآورید و
در صورت استفاده از غذاساز صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را میکس
کنید.
- سوپ را بچشید و اگر لازم بود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.
- سوپ کدو را در ظرف سرو بکشید، روی آن را با مقداری جعفری ساطوری تزیین کرده و با نان تست کرهای میل کنید.
طرز تهیه نان تست کره ای
- فر را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۱ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- نان تست را به قطعات ۱ تا ۱/۵ سانتیمتری برش بزنید. سینی فر
را با کره چرب کنید و برشهای نان تست را در آن پهن کنید. سپس مقداری روغن
زیتون روی نانها اسپری کنید و کمی نمک و فلفل یا هر نوع افزودنی دلخواه
دیگری روی آنها بپاشید.
- سینی را در فر قرار دهید و حدود ۷ دقیقه صبر کنید تا نانهای
تست برشته و طلایی شوند. سپس فر را خاموش کنید و نانها را از فر خارج
کنید.
- این نانهای تست برشته را میتوانید به مدت ۳ روز در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای مزه دار کردن نان تست به جای نمک و فلفل میتوانید از دارچین، هل و شکر نیز استفاده کنید.
سوپ
کدو حلوایی یک غذای گرم، مغذی و خوشمزه است که میتوانید آن را تا ۵ روز
در یخچال و حتی برای مدت زمان بیشتری در فریز نگهداری کنید. از آنجا که کدو
دارای طبیعتی سرد است افزودن مقداری زیره سبز، سردی آن را تعدیل کرده و
طعم و مزه بهتری به آن میدهد. امیدواریم این سوپ را درست کنید و در این
روزهای سرد زمستان از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
طرز تهیه
سوپ کدو حلوایی به سبک آلمانی,طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با خامه,طرز تهیه
سوپ کدو حلوایی با شیر,طرز تهیه سوپ کدو حلوایی هانی شف,طرز تهیه سوپ کدو
حلوایی خوشمزه,طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با عدس,طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
رژیمی,روش تهیه سوپ کدو حلوایی با فلفل قرمز و خامه,سوپ کدو حلوایی با
شیر,سوپ کدو حلوایی با شیر نارگیل,سوپ کدو حلوایی با خامه,سوپ کدو حلوایی و
سیب زمینی,سوپ کدو حلوایی مجلسی,سوپ کدو حلوایی با زنجبیل,سوپ کدو حلوایی
شف طیبه,سوپ کدو حلوایی با جو
دوشنبه 5 آذر 1397 ساعت 02:24